2018 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Jавност во работата на издавачите на медиуми 

Контролен административен надзор Порта 3  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 11.06.2018

Редовен административен надзор Порта 3  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018

  • Решение за мерка опомена Порта 3  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 24.04.2018

Импресум

Редовен административен надзор Порта 3 (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.10.2018

Редовен административен надзор Порта 3 (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 20.06.2018Accessibility

Accessibility