Извршен програмски надзор врз операторот Скупи Кабле

Скопје, 22.11.2018г. – Врз операторот Скупи Кабле од Скопје, извршен е редовен програмски надзор за почитувањето на обврските за регистрација на програмски сервиси и титлување на програмските сервиси кои операторот ги реемитува. При надзорот не се констатирани непочитувања на ЗААВМУ.

Извештајот од надзорот е достапен на линкот:

Скупи Кабле (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 21.11.2018Accessibility

Accessibility