2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Tитлување на македонски или на јазикот на заедницата која не е мнозинство во РМ;  Регистрација на програмските сервиси 

Редовен програмски надзор А1 Македонија – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 23.09.2019

Редовен програмски надзор – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 01.02.2019Accessibility

Accessibility