2019 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор – Сигнал Нет (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 12.11.2019Accessibility

Accessibility