2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Контролен програмски надзор   СКРЕМБЛ – (член 141 од ЗААВМУ) – 13.12.2019

– Редовен програмски надзор СКРЕМБЛ – (прекршување на член 141 од ЗААВМУ) – 20.11.2019Accessibility

Accessibility