2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор ОВЕР ТХЕ ТОП – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 28.11.2019

– Редовен програмски надзор – Овер Тхе Топ (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 21.03.2019Accessibility

Accessibility