2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи за спроведени надзори/Мерка опомена

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор КАБЕЛ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 23.09.2019

Kонтролен програмски надзор – (член 141 од ЗААВМУ) – 14.05.2019

Редовен програмски надзор – (член 62 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) –  19.04.2019Accessibility

Accessibility