2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Регистрација на програмски сервиси и титлување

– Редовен програмски надзор Кабел АС КТВ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 15.11.2019

– Редовен програмски надзор Кабел АС КТВ  – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 26.06.2019Accessibility

Accessibility