2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Tитлување на македонски или на јазикот на заедницата која не е мнозинство во РМ;  Регистрација на програмските сервиси 

Редовен програмски надзор Траншпед Трејд – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 09.07.2019

Корегиран извештај од редовен програмски надзор Траншпед Трејд – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 04.02.2019

 Accessibility

Accessibility