2019 година

Извештај од спроведен надзор:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси 

Редовен програмски надзор ВИНСАТ КАБEЛ  – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 03.12.2019Accessibility

Accessibility