2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка јавна опомена:

Обврски за титлување; Регистрација на програмските сервиси

Редовен програмски надзор – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 17.10.2019

Редовен програмски надзор – (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 17.05.2019Accessibility

Accessibility