2019 година

Извештај од спроведен надзор:

Титлување на македонски или на јазикот на заедницата која не е мнозинство во РМ; Регистрација на програмските сервис

Редовен програмски надзор МУЛТИМЕДИЈА НЕТВОРК Л (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 17.05.2019Accessibility

Accessibility