2019 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Импресум

Вонреден административен надзор Штипски глас (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 15.11.2019

Редовен адмнистративен надзор Штипски глас –  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 26.06.2019Accessibility

Accessibility