2019 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Импресум

 Редовен административен надзор Порта 3  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 31.10.2019

Редовен административен надзор Порта 3–  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 26.06.2019Accessibility

Accessibility