2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори:

Импресум, Податоци за сопственичка структура

Вонреден административен надзор  Зенит  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 08.07.2019

Вонреден административен надзор Зенит  (член 15 став 2 од ЗААВМУ) – 09.05.2019

Вонреден административен надзор Зенит  (член 14 став 1 од ЗМ) – 18.03.2019Accessibility

Accessibility