2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Битолски Весник (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 15.10.2019

Редовен административен надзор Битолски Весник–  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 26.06.2019Accessibility

Accessibility