2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Капитал (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 15.10.2019

Редовен административен надзор Капитал (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.10.2019Accessibility

Accessibility