2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Скупи Кабле – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 15.11.2019

Редовен програмски надзор Скупи Кабле – (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 17.05.2019

 Accessibility

Accessibility