2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка јавна опомена:

 Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

-Редовен програмски надзор – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 17.10.2019

– Контролен програмски надзор – (член 141 од ЗААВМУ) – 14.05.2019

– Редовен програмски надзор – (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 26.04.2019

– Мерка јавна опомена (член 141 од ЗААВМУ) – 03.05.2019Accessibility

Accessibility