2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Штипски глас – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.10.2020

Редовен административен надзор Штипски глас (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 25.06.2020

Редовен административен надзор Штипски глас (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2020

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Штипски глас  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020Accessibility

Accessibility