2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Порта 3 (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 13.10.2020

Редовен административен надзор Порта 3  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 25.06.2020

Коригиран извештај од редовен административен надзор Порта 3 (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 05.03.2018

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Порта 3 (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020Accessibility

Accessibility