2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор ИП СИСТЕМС – (член 64 став 2 и член 141од ЗААВМУ) – 26.08.2020

Редовен програмски надзор ИП СИСТЕМС – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 23.01.2020Accessibility

Accessibility