2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор РОБИ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 27.08.2020

Редовен програмски надзор РОБИ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) -23.01.2020



Accessibility

Accessibility