2020 година

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Изворно создадена програма; Употреба на јазикот во програмите 

-Контролен програмски надзор – ТВ Нова – (член 92 став 3 од ЗААВМУ) – 04.02.2020

– Контролен програмски надзор – ТВ Нова – (член 64 став 3 од ЗААВМУ) – 04.02.2020

Правила за аудиовизуелни комерцијални комуникации

– Контролен програмски надзор – ТВ Нова (член 50 став 3 од ЗААВМУ) – 13.02.2020Accessibility

Accessibility