2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Обврски за титлување; Регистрација на програмските сервиси

– Редовен програмски надзор Неотел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 18.12.2020

– Редовен програмски надзор Неотел – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 15.06.2020Accessibility

Accessibility