2020 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Титлување; Регистрација на програмските сервис

Редовен програмски надзор МУЛТИМЕДИЈА НЕТВОРК Л – (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 08.10.2020

Редовен програмски надзор – МУЛТИМЕДИЈА НЕТВОРК Л – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 30.06.2020Accessibility

Accessibility