2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Теленет Ком – (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 08.10.2020

Редовен програмски надзор – Теленет КОМ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 30.06.2020Accessibility

Accessibility