2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Шења (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020

Импресум

Редовен административен надзор Шења (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2020Accessibility

Accessibility