2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Импресум

Редовен административен надзор Лице в лице – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.10.2020

Вонреден административен надзор – Лице в лице – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 07.09.2020

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Лице в лице (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020Accessibility

Accessibility