2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор In Store  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 13.10.2020

Вонреден административен надзор In Store  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 30.06.2020Accessibility

Accessibility