2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Регистрација на програмски пакети, титлување на програмите кои се реемитуваат

Редовен програмски надзор Траншпед Трејд – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 18.12.2020

Редовен програмски надзор Траншпед Трејд– (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 06.05.2020Accessibility

Accessibility