2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори: 

Обврска за кинематографски дела; Заштита на малолетна публика; Промоција на производството и пристап до европски дела

Редовен програмски надзор Македонски Телеком АД (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 11.12.2020

Редовен програмски надзор Македонски Tелеком АД  (член 49, член 50, член 60 од ЗААВМУ) – 26.06.2020Accessibility

Accessibility