2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Заштита на малолетните лица, кинематографските дела, и промоција на производство и пристап до европски дела

– Редовен програмски надзор Неотел (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 22.12.2020

– Редовен програмски надзор Неотел – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 25.09.2020Accessibility

Accessibility