Отворена јавна расправа за Нацрт-упатството за лимитите за ППР за изборите во 2020 година

Скопје, 03.03.2020 година – Од денес заклучно со 11 март 2020 година, Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги отвора Јавна расправа за текстот на Нацрт-упатството за лимитите за платено политичко рекламирање за изборите во 2020 година.

Сите заинтересирани страни можат да учествуваат во Јавната расправа со свои забелешки, мислења и ставови и истите да ги достават по електронски пат на contact@avmu.mk.Accessibility

Accessibility