Отворена јавна расправа за Нацрт-упатство за ППР за Предвремените локални избори 2020

Скопје, 03.03.2020 година – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги од денес отвора јавна расправа за текстот на Нацрт-упатството за платено политичко рекламирање за Предвремените локални избори 2020 година.

Агенцијата ги повика сите заинтересирани страни со свои мислења и предлози да учествуваат во јавната расправа, која траеше заклучно со 16 ноември 2020 година, и истите во писмена форма да се достават по електронски пат на contact@avmu.mk.Accessibility

Accessibility