2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Титлување на програмите коишто се реемитуваат, Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Мултимедија Нетворк Л –  (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 23.07.2021

Вонреден програмски надзор Мултимедија Нетворк Л – (член 141 од ЗААВМУ) – 14.04.2021

Редовен програмски надзор Мултимедија Нетворк Л (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 28.01.2021

Вонреден програмски надзор Мултимедија Нетворк Л (член 141 од ЗААВМУ) – 08.01.2021Accessibility

Accessibility