2021 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Спајдер Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.07.2021

Редовен програмски надзор Спајдер-Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021Accessibility

Accessibility