2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Обврска за титлување; Регистрација на програмските сервис

Редовен програмски надзор – Антена Ас Ктв –  (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 12.11.2021

Редовен програмски надзор – АС КТВ –  (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 13.10.2021

Контролен програмски надзор Антена АС КТВ (член 141 од ЗААВМУ) – 28.06.2021

Редовен програмски надзор Антена АС КТВ – (член 64 став 2 и член 14 од ЗААВМУ) – 07.06.2021

  • Решение за преземање мерка јавна опомена Антена АС КТВ – (член 141 од ЗААВМУ) – 10.06.2021


Accessibility

Accessibility