2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори: 

Обврска за кинематографски дела; Заштита на малолетна публика; Промоција на производството и пристап до европски дела

Редовен програмски надзор Македонски Телеком – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 13.12.2021

Редовен програмски надзор Македонски Телеком – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 02.07.2021Accessibility

Accessibility