2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Обврски на оператор кој реемитува програмски сервис

Редовен програмски надзор Неотел (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 27.10.2021

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надоз – Неотел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 24.11.2021

Редовен програмски надзор Неотел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 16.06.2021Accessibility

Accessibility