2021 година

image_pdfimage_print
Извештаи од спроведени надзори:

Обврски на оператор кој реемитува програмски сервис

Редовен програмски надзор Глобалсат (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 27.10.2021

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Глобалсат – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 03.09.2021

Редовен програмски надзор Глобалсат (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 28.01.2021Accessibility

Accessibility