2021 година

image_pdfimage_print
Извештај од спроведен надзор
Јавност во работата на издавачите на медиуми

Редовен административен надзор ТВ Стар – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021Accessibility

Accessibility