2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори/мерки јавна опомена:

Импресум

Контролен административен надзор – Портрет – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 28.09.2021

Вонреден административен надзор Портрет – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 12.04.2021

  • Изречена мерка јавна опомена Портрет – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 25.05.2021


Accessibility

Accessibility