2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Обврски на оператор кој реемитува програмски сервис

Редовен програмски надзор Траншпед Трејд (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 27.10.2021

Регистрација на програмски пакети, титлување на програмите кои се реемитуваат

Редовен програмски надзор – Траншпед Трејд – (член 64 став 2 и член141 од ЗААВМУ) – 03.09.2021

Редовен програмски надзор – Траншпед Трејд – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 09.06.2021Accessibility

Accessibility