2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

 Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Каблекалл – (член 64 став 2 и член 141став 13 од ЗААВМУ) – 23.07.2021

Редовен програмски надзор Каблекалл – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗАВМУ) – 23.03.2021Accessibility

Accessibility