Сочувство по повод смртта на Горан Гаврилов, основач на радио Канал 77

Скопје, 11 март 2021 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изразува сочувство до семејството на Горан Гаврилов, основач на првото комерцијално радио на национално ниво, Канал 77. 

Во текот на долгогодишното опстојување на радиото во македонскиот медиумски простор, Агенцијата остваруваше соработка со неговиот основач којшто секогаш даваше активен придонес по прашањата кои се однесуваа на медиумската сфера.Accessibility

Accessibility