2022 година

image_pdfimage_print

2022 година

Извештај од спроведен надзор/Решение

Не емитување програмски сервиси повеќе од 30 дена поради технички, финансиски или други причини

Вонреден административен надзор  РА Лав – (82 став 1 алинеја 2 од ЗААВМУ) – 16.06.2022

Решение за прекин на постапка за наплата на надоместокот за радио емитување за годишен надоместок за дозвола на Радио Лав – 25.03.2022Accessibility

Accessibility