БИВ Пирамида ДООЕЛ с.Звегор Делчево

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори:

Реемитување на програмски сервиси; Употреба на јазик

Редовен програмски надзор – Бив Пирамида –  (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 10.11.2021

Редовен програмски надзор Бив Пирамида – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 04.06.2021


2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

 2014 година

 Accessibility

Accessibility