image_pdfimage_print

Анализа на пазар

Анализа на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2020 година Анализа на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2019 година Анализа … […]

Стратегии за развој

Усвоена Регулаторната стратегија за развој на аудио и аудиовизуелната дејност за периодот од 2019 до 2023 годинa Скопје, 14 март 2019 година – Советот на Агенцијата … […]Accessibility

Accessibility