image_pdfimage_print

Zgjedhjet lokale 2021

Tekst i konsoliduar jo oficial i Kodit Zgjedhor –  2021  Metodologjia për monitorimin e prezantimit mediatik zgjedhor përmes programeve radiove dhe televizioneve gjatë procesit zgjedhor … […]Accessibility

Accessibility